Design Studio

Står du inför ett nytt inredningsprojekt eller ska sälja din bostad?

Att förändra en befintlig inredning eller skapa något helt nytt innebär ofta oerhört många beslut.

Loft har den samlade kompetensen att stå vid din sida genom hela inredningsprocessen oavsett om du önskar en enklare uppdatering, renoverar eller bygger helt nytt. Ska du sälja din bostad så skapar vi de bästa förutsättningarna för en så lyckad affär som möjligt.

Vårt erfarna inredarteam bistår såväl företag som privatpersoner.

Styling inför försäljning

Ska du sälja din bostad?

Vid en bostadsaffär är första intrycket allt. Vi anpassar stylingen efter just din unika bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare. I samarbete med din mäklare skapar vi de bästa förutsättningarna för att få ut ett så bra pris och genomföra en så snabb försäljning som möjligt. 

 

Visningsbostäder

Hur kan ni hjälpa kunden att se sig själv i ert bostadsprojekt?

Våra visningsbostäder skapar habegär.

Bostadens läge, livsstilskoncept samt målgrupp speglas alltid i inredningen. Vi hjälper er även att undvika den alltför vanliga känslan av showroom och lägger istället tydligt fokus på att visa bostadens alla möjligheter.

Som kund hos oss väljer du fritt hur inredningen anpassas till försäljningssituationen. Du kan välja mellan att hyra eller köpa inredningen och när det är dags att ta bort inredningen löser vi även det oavsett upplägg

Inredningskoncept privata hem

Saknar du den röda tråden i din inredning? Behöver du hjälp med förvaring eller har du helt enkelt inte tid och kunskap för att ensam förverkliga din vision.

Oavsett om projektet är stort eller något mindre så kräver en ny inredning ofta både tid och engagemang, för att inte tala om känsla och kunskap om hur en miljö blir sådär härlig att man bara vill slå sig ner – och stanna kvar.

Vår designstudio hjälper dig att ta fram ditt inredningskoncept.

Vi gör ritningar och tar fram möbleringsförslag, sätter färger, planerar in förvaring och väljer material, vi upprättar materiallistor, förhandlar rabatter och hjälper dig även med inköp och samordning av leveranser om du vill?

I större projekt samarbetar vi med dina valda hantverkare. Vi kan också hjälpa dig att rekommendera duktiga personer som vi jobbat med eller upphandla nya utifrån dina önskemål.

Inredningskoncept offentliga rum

Loft erbjuder inredningskoncept från idé till färdig inredning för företag. Våra skräddarsydda lösningar arbetas fram tillsammans med kunden och involverar lösningar för kontorsmiljöer, offentliga lokaler, restauranger och caféer till mindre hotell.

Vi fungerar som en fullservicebyrå med möjlighet att gå in och ta det ansvar du som kund önskar, från enklare rådgivning – till ett helhetsansvar med full kontroll över er ombyggnation.

Projektledning vid renovering och nybyggnation

Vill du ändra en planlösning eller bygger du helt nytt? Behövs bygglov eller räcker det med en kontakt med bostadsförening eller villagrannar?

Med många års erfarenhet och ett vant öga kan vi lotsa dig genom alla steg på vägen till att förverkliga ditt drömprojekt. Vi projektleder allt från mindre renoveringar som planlösningsändringar, kök och badrum till hela nybyggnadsprojekt.

Vid större projekt samarbetar vi med arkitekter, konstruktörer, hantverkare och kvalitetsansvarig för att tillsammans leverera din färdiga inredning.