Homestyling

Vi hjälper dig med professionell homestyling i Stockholm när du ska sälja din bostad. Vi vet vad som krävs och har kompetens att anpassa stylingen för just din bostad. Här är det viktigt att skapa en miljö som tilltalar potentiella köpare, både via bild och vid visning. Inför fotografering är det viktigt att stylingen framhäver din bostad på bästa sätt och för att få en så hög exponering som möjligt. Vårt mål i alla projekt är att maximera möjligheterna för att ni ska få ett riktigt bra försäljningspris för er bostad. Kostnaden för homestyling avdragsgill på samma sätt som mäklararvodet, vilket innebär att du minskar din reavinstskatt. När ni väljer oss för homestyling i Stockholm ansvarar vi för planering, logistik/transport och att ni får den rätta inredningen som behövs. Vi hjälper er oavsett om din bostad är tom eller möblerad. Ni som kund kan känna er trygga med vårt erfarna inredarteam som kommer att framhäva nya ytor och funktioner i er bostad.

Hur går det till?


När ni kontaktar oss diskuterar vi era behov och hur vi kan hjälpa er på bästa tänkbara sätt att öka bostadens värde. Ni får en detaljerad offert som beskriver vad vi erbjuder till er bostad. Vårt inredningsteam stylar din bostad på nära inpå fotograferingen som möjligt. Inredningsdetaljer och eventuella möbler som används i stylingen blir kvar i er bostad under kommande visningar och när den är såld kommer vårt inredningsteam för att hämta den hyrda inredningen.

Vad ingår i offertens pris?


Alla rum i bostaden, samt balkong och uteplats stylas av oss med inredning och detaljer från ledande kvalitetsmärken i kombination med vintagemöbler och något från de större kedjorna. Allt för att få till en så trivsam miljö som möjligt. Möbler, växter, textiler, mattor, tavlor, prydnadssaker, belysning används i stylingen inför fotografering. Vi ansvarar för transport av inredningen till och från er bostad.

Homestylingstips inför fotografering

  1. Vad är mest unikt med just din bostad? Framhäv det på bästa sätt.

  2. Rensa och ta bort överflödig inredning, saker som skymmer det som är unikt med din bostad och ta bort privata föremål. Skapa ett luftigt intryck som ger potentiella köpare möjlighet att se sin egen inredning på plats.

  3. Storstäda hela bostaden. Se till att bostaden doftar rent, speciellt innan visningen. Glöm inte bort detaljer som är viktiga för helheten. Byt ut till exempel slitna bänkskivor, handtag och köksbeslag.

  4. Första intrycket är jätteviktigt när det kommer till att få en känsla för bostaden. Ljusa kulörer skapar mycket rymd och sätt gärna upp speglar som förhöjer intrycket ytterligare.

  5. Se över balkong och uteplats, kanske trallen behöver oljas in? Räcket målas om?