14 djärva och livliga färgkombinationer som får ditt hem att lysa upp

När det gäller homestaging finns det oändliga möjligheter när det gäller färgkombinationer. Men om du letar efter något lite mer vågat, varför inte prova någon av de livliga färgkombinationer som inredningsarkitekter älskar just nu? Här är 14 djärva färgkombinationer som får ditt hem att sticka ut i mängden, från klassiska blått och vitt till djärvt rött och rosa.

 1. Blått och vitt:


  Den här klassiska kombinationen är tidlös och kan ge ett elegant intryck i alla rum. Oavsett om du väljer marinblått eller babyblått så skapar denna kombination en ljus men lugnande atmosfär när den kombineras med skarpa vita väggar. 

 

 1. Grönt och lila:


  För en färgstark, djärv stil kan du kombinera gröna nyanser med olika toner av lila. Varje nyans av dessa två färger ger ett annorlunda intryck i din homestaging, från en sofistikerad kontorsmiljö till moderna vardagsrum.

 

 1. Rött och guld:


  För en lite mer livfull stil, prova det vinnande kombinationen av rött och guld. Rött har alltid varit associerat med energi, glädje och livlighet, så det är perfekt när du skapar ett trivsamt rum som bjuder på en mysig atmosfär.

 

 1. Rött och rosa:


  Den här oväntade kombinationen kan vara för vågad för vissa, men om du letar efter något annorlunda kommer den här kombinationen garanterat att få folk att vända på huvudet. Välj nyanser av rött och rosa som kompletterar varandra för en livlig look som garanterat kommer att ge upphov till samtal.

 

 1. Teal och senap:


  Om du letar efter något som fortfarande är djärvt men inte lika överdrivet som rött och rosa, prova denna kombinationen teal och senap. De två färgerna fungerar utmärkt tillsammans eftersom de båda har en intensiv nyans utan att vara alltför överväldigande.

 

 1. Svart och guld:


  För en chic look som utstrålar sofistikering är svart och guld alltid ett bra alternativ. Oavsett om det är svarta möbler med guldaccenter eller tvärtom kommer denna tidlösa kombination aldrig att gå ur tiden.

 

 1. Grått och turkost:


  Grå väggar i kombination med turkosa möbler eller tillbehör ger varje rum en inbjudande känsla samtidigt som det oväntade färgvalet ger lite personlighet. Och det bästa? Det fungerar i nästan alla utrymmen, från sovrum till vardagsrum.

 

 1. Gult och marinblått:


  Gult ger ljushet åt alla rum medan marinblått har motsatt effekt – det jordar rummet med sina mörkare toner. Tillsammans skapar dessa nyanser den perfekta balansen mellan ljushet och mörker, vilket gör dem idealiska för dem som vill ha en luftig atmosfär utan att offra en känsla av värme i sin homestaging.

 

 1. Orange och blått:


  Ljusa orangefärgade väggar i kombination med marinblå accenter ger en härlig energi som är perfekt för dem som vill ha sina hem fulla av liv. De ser inte bara bra ut tillsammans utan skapar också en uppfriskande atmosfär – perfekt för att väcka gästers nyfikenhet.

 

 1. Grön och rosa:


  Detta unika par kan ses överallt, från modetidningar till inredningsbloggar. Även om grönt ofta förknippas med naturen så får det en mycket mer modern kant när den kombineras med rosa. Perfekt om du letar efter något fräscht men ändå elegant.

 

 1. Senap och lavendel:


  För en lite mer nedtonad look, prova denna subtila kombination av senap och lavendel. Dessa två färger är fantastiska tillsammans eftersom de båda har liknande undertoner vilket ger rummet en helhet samtidigt som det blir personligt.

 

 1. Rosa och ljusgrönt:


  Rosa och ljusgrönt är en vacker, kompletterande färgduo som skapar en luftig, glad atmosfär varhelst de används och även om de båda har starka personligheter på egen hand skapar de i kombination en unik harmoni som passar perfekt för alla årstider. 

 

 1. Brunt och fuchsia:


  Brunt anses ofta vara tråkigt, men om du kombinerar det med fuchsia har du fått en färgkombination som gör ett riktigt statement! Den här kombinationen ger inte bara djup i varje rum, utan dess varma toner kommer även att se till att ditt rum ser inbjudande ut. 

 

 1. Beige och lila:


  Beige kan verka tråkigt vid första anblicken, men när det kombineras med lila kan det verkligen ge karaktär till vilket rum som helst. Oavsett om det är beige väggar i kombination med lila möbler eller vice versa, kommer denna klassiska duo att skapa en intressant atmosfär i ditt hem. 

 

Slutsats:


Att hitta rätt färgkombinationer kan verkligen göra hela skillnaden i din homestaging av ditt drömhem – så varför inte prova en (eller flera) av dessa? De ser inte bara fantastiska ut tillsammans, utan de kommer att hjälpa till att blåsa liv i varje hem! Oavsett om du väljer tidlösa blå eller livliga rosa färger, kommer dessa 14 färgkombinationer garantera att lyfta ditt hem ett snäpp uppåt.

Kontakta oss

Related Posts

13 designtips för att få din fastighetsförvaltning att glänsa

13 designtips för att få din fastighetsförvaltning att glänsa

Från de gamla städerna Stockholm och Uppsala till de böljande kullarna i Skåne – Sverige är ett vackert land med vacker arkitektur. Men det handlar inte bara om estetik – svensk fastighetsförvaltning kräver ett öga för detaljer och ett engagemang för att skapa bekväma, funktionella bostadsområden. För att hjälpa alla blivande svenska fastighetsförvaltare där ute har vi sammanställt tretton av våra bästa designtips för att få dina fastigheter att glänsa.
De 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för

De 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för

Om du planerar att hyra ut en fastighet är det viktigt att se till att designen är i topp. Det första intrycket är trots allt viktigt, och du vill att dina hyresgäster ska känna sig som hemma från det ögonblick de kliver in genom dörren. Design är dock inte alltid så enkelt som det verkar. Det finns många saker som kan gå fel, och om du inte är försiktig kan det sluta med att du gör några stora misstag, både vid nybyggnation och i förvaltningen av befintliga lägenheter. För att hjälpa dig att undvika en katastrof har vi sammanställt en lista över de 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för.
About Us
bord med personliga grejer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus pharetra pretium leo, sed lacinia nulla. Quisque iaculis, lectus sed eleifend vehicula, mi elit facilisis purus, vitae ornare magna elit non quam.

Conact Us

Let’s Socialize