Blog

13 designtips för att få din fastighetsförvaltning att glänsa

13 designtips för att få din fastighetsförvaltning att glänsa

Från de gamla städerna Stockholm och Uppsala till de böljande kullarna i Skåne – Sverige är ett vackert land med vacker arkitektur. Men det handlar inte bara om estetik – svensk fastighetsförvaltning kräver ett öga för detaljer och ett engagemang för att skapa bekväma, funktionella bostadsområden. För att hjälpa alla blivande svenska fastighetsförvaltare där ute har vi sammanställt tretton av våra bästa designtips för att få dina fastigheter att glänsa.
De 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för

De 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för

Om du planerar att hyra ut en fastighet är det viktigt att se till att designen är i topp. Det första intrycket är trots allt viktigt, och du vill att dina hyresgäster ska känna sig som hemma från det ögonblick de kliver in genom dörren. Design är dock inte alltid så enkelt som det verkar. Det finns många saker som kan gå fel, och om du inte är försiktig kan det sluta med att du gör några stora misstag, både vid nybyggnation och i förvaltningen av befintliga lägenheter. För att hjälpa dig att undvika en katastrof har vi sammanställt en lista över de 9 största designmissarna som fastighetsförvaltare varnar för.
Var handlar inredningsarkitekter hem möbler och inredning

Var handlar inredningsarkitekter hem möbler och inredning?

Oavsett om du gör en total ombyggnad av ditt hem eller bara vill ge ditt vardagsrum lite extra stil är det bra att veta var inredningsarkitekter köper hem möbler och inredning. Vem vet trots allt de bästa ställena bättre än proffsen? Men oroa dig inte – du behöver inte ha en examen i inredningsdesign eller en särskild licens för att handla som en sådan, istället har vi skrivit denna guiden för att hjälpa dig.
13 katastrofer inom köksdesign att undvika till varje pris

13 katastrofer inom köksdesign att undvika till varje pris

Inredningsarkitekter har sett allt, från missanpassade skåp till en kaotisk samling apparater, och vi har tagit reda på vad du inte ska göra när du utformar ditt kök. För att säkerställa att du får en lättsam framtida fastighetsförvaltning och skapar ett kök som du kommer att älska har vi sammanställt en lista över de tretton främsta designkatastroferna som ska undvikas.
De 12 största misstagen som Stockholmare gör när de stylar sina lägenheter

De 12 största misstagen som Stockholmare gör när de stylar sina lägenheter

Om du är som de flesta människor så är ditt hem din fristad. Det är en plats där du kan slappna av, varva ner och vara dig själv. Så det är ingen överraskning att du vill att ditt hem ska se så bra ut som möjligt. Det första intrycket är trots allt viktigt, och man vet aldrig när någon kanske kommer på besök
14 djärva och livliga färgkombinationer som får ditt hem att lysa upp

14 djärva och livliga färgkombinationer som får ditt hem att lysa upp

När det gäller homestaging finns det oändliga möjligheter när det gäller färgkombinationer. Men om du letar efter något lite mer vågat, varför inte prova någon av de livliga färgkombinationer som inredningsarkitekter älskar just nu? Här är 14 djärva färgkombinationer som får ditt hem att sticka ut i mängden, från klassiska blått och vitt till djärvt rött och rosa.